Nordic Fastening Group AB är frukten av tre framgångsrika företag som blivit ett. 

- Bult & Fästteknik med specialkunskap inom infästningar i stål - Sortimentsdel Fästelement
- Neofac med specialkunskap inom tunga lyft och infästningar i betong - Sortimentsdel Ingjutningsgods
- Neofac Polska är en producerande enhet som i huvudsak tillverkar svetsade artiklar

Tillsammans möter vi nu den globala marknaden med en stark förankring i Norden.

Affärsidé:

Vi ökar lönsamheten för svenska industriföretag. Med hög kompetens och servicegrad erbjuder vi anpassade affärs- och produktlösningar för alla typer av infästningsbehov.

Fästelement - allting handlar om att hålla ihop

Ända från starten 1991 har vi som arbetar på Nordic Fastening Group AB  strävat efter att hålla ihop saker och ting. Då tänker vi inte bara på hur våra fästelement fungerar. Vi tänker även på våra relationer - både de vi har inom företaget och de vi har med våra kunder och leverantörer.

Förtroende bygger på kvalitet

Kvalitet är en bra grund för förtroende. Vi håller hög kvalitet på kunskaperna hos vår personal, på vårt sätt att arbeta inom företaget och givetvis på alla fästelement vi tillverkar. Leveranssäkerhet är också en del av vårt kvalitetstänkande.
Läs gärna mer i detalj om vår kvalitetspolicy här.

Engagerad personal

Förtroende hjälper oss som arbetar på NFG att känna ansvar att utvecklas och bli bättre på det vi gör. Oavsett om vi jobbar i produktionen, på lagret, kontoret eller i ledningsgruppen arbetar vi nära varandra och tar del av varandras idéer och förslag. När personalen växer som individer ökar hela företagets förutsättningar att ge våra kunder personlig och engagerad service.

Hög servicenivå och flexibilitet med ditt projekt i fokus

Vi finns här för att ge dig personlig service när du behöver den, föreslå den bästa lösningen för ditt projekt oavsett om det gäller ett enkelt fästelement eller något vi måste special­tillverka.

Våra fästelement ska foga samman två delar så att de bildar en enhet som håller, länge.

Sociala medier

Vår plan är att synas och finnas i kanaler som underlättar för dig som kund. Därför finns vi på  Facebook och LinkedIn där du smidigt kan se om något nytt har hänt hos oss i ditt nyhetsflöde.

Men vi finns även på YouTube där du kan se instruktionsfilmer och Instagram
där händelser och produktbilder från vårt gedigna sortiment visas upp.

Följ oss gärna!