NFGAB för Stålbyggare!

Balkklammersystem

Svetsfri montering - BeamClamp!

BeamClamps balkklammersystem är ett flexibelt alternativ vid sammanfogning av flera olika konstruktioner.     

Beamclamp ersätter svetsning och borrning på byggarbetsplats, detta sparar dig både tid och pengar. Klämman gör ingen åverkan på korrosionsskyddet. Produkten levereras i varmförzinkat utförande.  

På BeamClamps hemsida finns CAD-modeller och beräkningsverktyg för att underlätta ditt val av balkklammersystem 

Systemets bredd och funktion täcker inte bara de behov som kan finnas för balkmontering utan erbjuder även möjligheten att hänga upp sekundärstål i befintliga konstruktioner, så som kabelstegar, rör och lamparmaturer, se BeamClamps videos.  

Beamclamp produktsortiment finns BOXBOLT, en CE-märkt stålexpander som möjliggör smidigt montage i VKR profiler.

Lager

Deformationslager från Calenberg

Våra deformationslager lämpar sig väl för brokonstruktioner! Lagren används för en mängd olika uppgifter såsom riktad lastöverföring, skapande av expansionsfogar och skydd mot skador orsakade av deformation under termiska effekter. Lagren är en smidig och flexibel lösning som används istället för att dimensionera bort eventuella problem. 

I vårt deformationslager sortiment finner ni även lösningar för järnvägar och lager för buller- och miljöskydd.

Drag- och tryckstagsystem

Estetiskt tilltalande stag som gör jobbet -  Macalloy!

Macalloy är en global leverantör av drag-, tryck- och kabelstag för broar, tak, skärmtak, fasader, entréer, balkonger m.m.

Dragstagssystemet 460 och 520, levereras i stål och rostfritt stål, i utförande så som obehandlat och varmförzinkat. Stagen kan levereras målade, för korrosionsklasserna C1-C5. Målning för korrosionsklasserna C1-C5 med topcoat, i önskad kulör, utförs i samråd med kund. Rostfria stag kan levereras som både obehandlade och polerade.

Dragstagssystemet levereras i CE-märkt utförande i dimensionerna M10 – M105. Titta gärna i katalogen nedan för en översikt, eller hör av er till oss så berättar vi mer.

Nedladdning av CAD, installationsbeskrivningar, godkännanden samt broschyrmaterial finns på nedan länk: https://macalloy.com/brochures-downloads/approvals/